Vrije muzieksessies

Pop-Up ‘Poëzie en Muziek’ bij Rekere 2.0 Kunstcollectief Huiswaard organiseert op maandagavond 28 oktober 2019 Pop-Up ‘poëzie en muziek’  bij Rekere 2.0,  het evenement gaat om 19:30u van start en eindigt om 22:30u. Performers en dichters  gaan spontaan in dialoog met muzikanten. Muzikale ondersteuning wordt geboden door Robert-Jan Vleesch Dubois (saxofoon, fluitsynthesizer) en Jelle Bouwhuis (gitaar, synths.), natuurlijk kunnen enthousiaste muzikanten aanschuiven, graag zelfs.

We spelen in korte sets met  wisselende bezetting waarbij gelet wordt op de variatie. Alle creatievelingen zijn van harte welkom, dit geldt vanzelfsprekend ook voor het publiek. Paul Hergaarden verzorgt als vanouds de presentatie. De entree is vrij. Wil je meedoen ? Voor informatie over de sessie en opgave voor deelname kun je contact opnemen met Jelle Bouwhuis op tel.nr. 06 – 5250 1915  of 072 – 5 62 52 40 (’s avonds) –  e-mail: jg.bouwhuis@xs4all.nl


De herfstsessie 2019 (28-10) bij Rekere 2.0 was een succes met een ruime opkomst van dichters. Deelnemers waren Agatha Bekker, Elbert Gonggrijp, Petra van Rijn en Paul Roelofsen van Dichterskring Alkmaar. Het kunstcollectief werd vertegenwoordigd door Rhea Ruppert en Felix Hogeboom. Vanuit de Huiswaard was Sylvia Schiechel weer van de partij. Als gastdichters debuteerden Petra Fenijn, Marga Koelman en Hans Nusink. De dichters vielen vooral op door hun gedrevenheid en persoonlijke stem waarbij alledaagse en creatieve taal werd gebezigd en passie, zelfonderzoek en engagement te horen waren. Dit gaf de toehoorders een intieme en ontroerende luisterervaring. Muzikanten Jelle, Ko, Marcellino, Menno, Robert-Jan en Thijs legden met subtiel en gevarieerd spel een klankbodem onder de dichterlijke voordrachten.


Pop-Up ‘Poëzie en Muziek’ – 24 juni 2019

Maandagavond 24 juni is er weer een vrije muziek- en poëziesessie bij Rekere 2.0, aanvang 19.30u tot 22:30u. We spelen met eigen teksten en muziek en improviseren in kleine, wisselende bezetting. Er is ruimte voor performing poetry en zang/voordracht. Fruitcompagnie, muziek en poëzie geeft de toon aan. We maken soundscapes met synthesizer, gitaar, saxofoon en fluit(synth). Alle creatievelingen zijn welkom. Wil je meedoen ? Voor informatie over de sessie en opgave voor deelname kunt je contact opnemen met Jelle Bouwhuis op tel.nr. 06 – 5250 1915  of 072 – 5 62 52 40 (’s avonds) –  e-mail: jg.bouwhuis@xs4all.nl


De zomersessie 2019 was een succes met een ruime opkomst van dichters. Deelnemers waren Agatha Bekker, Dick van Hoeve, Petra van Rijn, Annemarie Kuster, Paul Roelofsen (Dichterskring Alkmaar), Rhea Ruppert, Felix Hogeboom, Sjoerd van Berkel en Sylvia Schiechel. De muzikale begeleiding werd verzorgd door Jelle Bouwhuis (gitaar/synths.), Lucas van Velzen (dwarsfluit)  en Sjoerd van Berkel (piano).


Zie ook: